onsdag 24 september 2014

Port Brewing High tide fresh hop IPA

En rolig histora bakom den här ölen var att i Niklas privatimport fick han ett pris på typ 45kr för dessa öl, men när de kom fick han betala 90kr för en flaska då de gett fel pris i Privatimports offerten...

Men skam den som ger sig, Niklas drog ner till SB och hävdade att de gjort fel och han fick rätt och pengar tillbaka :)

Port Brewing High Tide fresh hop IPA 6,5% (Privat import)


Härligt bärnstensfärgad öl med krispigt stort skum som sakta briserar och klibbar i glaset.

Doften är riktigt skön med en massiv humleton rätt upp i näsan. Gräs, halm, humlekottar, granskott, nysågad gran som blandas upp med härligt fruktiga toner som apelsin, mango, aprikos, och mogen grape och ett stänk citrus.

Smaken är härligt söt med en skön fruktblandning av apelsin, mango, aprikos och ananas för att sedan övergå mot beskare toner som mogen grape och gräs och faller naturligt in i eftersmaken...

Eftersmaken följer upp med en ordentlig beska i första rummet för att sedan hänga kvar länge och skata sakta övergå med en skön söt finish med söta fruktiga toner och en härligt söt maltkropp som backar upp.

Helt fantastisk öl!
Underbar balans, naturliga övergångar från doft till smak, man får verkligen vad man förväntar sig här. Kraftfull meds härlig karaktär!

9p av 10p Extremt God

//Markus

2 kommentarer:

  1. Stort av Sb att kunna erkänna och stå för sina fel... ;) #credit

    Gissar att ett "kolli" är den minsta orderstorleken för att kunna få hem denna via privatimporten, eller? (trevlig recension och kanske kan vara värt en chansning!)

    SvaraRadera
  2. Kolli om 6st har jag för mig. Gör du en privat import på dessa köper jag lätt hälften av dig :)

    SvaraRadera