torsdag 23 oktober 2014

Westbrook IPA

Ytterligare en i ledet som Niklas beställt... och shit vilken jävla god öl!

Westbrook IPA 355ml 6,8% (Privat import)


Grumligt bärnstensfärgad öl med ettrigt skum som sakta klibbar i glaset.

Doften är fantastisk med massor av exotiska frukter, aprikos, ananas, mandarin, passion, persika och samtidigt som grape, nysågad gran, granskott, och ett stänk av citrus lockar, tillsammans med en skön botten av söt kola-aktig malt.

Smaken bjuder först på lite söt smörkola för att sedan övergå i mer fruktigt inslag med aprikos, passionsfrukt, persika, mandarin och ett stänk mogen grape.

Eftersmaken är fint balanserad med en skön fruktsötma och mjuk söt maltbas för att sedan ha med sig ett härligt sting av mogen grapebeska som ligger kvar länge länge.

Ojoj, en riktigt trevlig öl med en kraftig karaktär och fantastisk balans.
Ska lätt beställa massor av denna!

9p av 10p = Extremt God

//Markus

9 kommentarer:

 1. Vad sugen man blir!! :D Lite tråkigt dock att man måste trixa med lite import-inköp och där jag gissar att ett "kolli" ligger som lägsta volym...

  Saknar dock fortfarande en totalpoäng-lista där man kan se alla dina poäng Markus... (både med öl och whisky - samt gärna listor över alla testade sorter)

  SvaraRadera
 2. Jo det stämmer Fredde, lite bökigt är det. Men ska du beställa är jag lätt med och delar en platta med dig :) Om inte annat kommer jag beställa denna framöver och då kan du får köpa in dig på några.

  SvaraRadera
 3. hehe... jo jag vet... jag är värdelös på att försöka få till en bra lista med samtliga provade sorter... vet inte riktigt vart jag ska börja, för jag vet inte hur man gör :/

  SvaraRadera
 4. *Tillfälligt slut hos leverantör*... ja, det kanske kommer fler chanser får vi hoppas.

  Skall kika runt lite så får vi se om det inte går att fixa till bloggen din med lite fler trevliga funktioner... Återkommer! ;)

  SvaraRadera
 5. Aj då... ja ja bara vänta tills de kommer tillbaka då :)

  Ja det vore jättesnällt om du hade tid och lust att kika på det.

  PS. Skickas ett litet paket till dig idag Fredde Ds.

  SvaraRadera
 6. Ett snabbtips kan vara (när du är inloggad för att skriva inlägg) är att du kikar i översiktsmenyn efter nån flik som heter "Layout". Där kan man lägga till, ta bort och redigera gadgetar på bloggen. Klicka och dra om du vill ändra ordning på gadgetarna.

  Om du exempelvis vill lägga till en sökfunktion i högermenyn så klickar du bara på "Lägg till en Gadget" och väljer "Sökruta"-ikonen. Finns ett gäng med diverse användbara funktioner som du lätt kan lägga till, lite grann beroende på vad din grundmall stödjer... bara att ta sig lite tid och testa lite. :)

  SvaraRadera
 7. Tack Fredde. Ska försöka kolla på det vid tillfälle.

  SvaraRadera
 8. Det låter fint... saknar mest nån form av lista där man enkelt kan se alla sorter och allt du har testat/betygsatt. (gärna två skilda, med både öl och whisky). Kan ju vara bra så att du inte får "dubbletter" vid ev. samplesbyten osv. :)

  P.s Du får ge dig lite grann till tåls innan jag återgäldar dina samples då jag fortfarande jobbar med att få ner antalet öppnade flaskor lite grann... men det kommer garanterat nånting i lådan vad det lider, var så säker...!

  SvaraRadera
 9. Jo det är sant Fredde, ska försöka ta mig lite tid och snygga till och organisera bloggen.

  Ingen brådska med prover, jag har en bunt att testa. Har ju till och med kvar nått blindprov från dig om jag inte mins fel.

  SvaraRadera